Bedrijven

Bedrijven, de naam zegt het al, als bedrijf, drift. Natuurlijke samenwerking drijft de één en de ander naar een samenwerking die niet alleen betere resultaten geeft, maar ook plezier en zingeving. Hoe doe je dat?

De balans tussen lichaam en geest is zo verbonden dat elke verandering hierin een reactie geeft op een van deze systemen, zowel negatief als positief. Wim Hof is er op gericht om deze balans op een krachtige manier te versterken.

Wat kunt u verwachten:

Kracht – Energie – Flexibiliteit – Rust –Ademhaling – Zelfkennis – Mindfulness  – Focus

Oefeningen

Diepe rust is de basis van intense actie, diepe rust lijkt op meditatie, in de oefeningen krijg je inzicht om diepe rust te ervaren en bewust te bereiken. Alle oefeningen zijn natuurlijke technieken die je zonder gevaar tot heel ver kan door blijven ontwikkelen.

Weerstand.

Het beïnvloeden van het immuunsysteem. Uit verschillende bloedonderzoeken van Wim Hof is wetenschappelijk bewezen dat het immuunsysteem wel degelijk direct beïnvloedt kan worden. Hiermee kunnen ziektes bewust bestreden worden waar het immuunsysteem leert op de “waakvlam” te staan.

•Het lichaam onder extreme en zware omstandigheden kunnen blijven controleren.

Wetenschappelijk bewezen, en de ervaring van vele wereldrecords, hebben een techniek doen vormen. Een hoger rendement met dezelfde energie, een efficiënter gebruik en een bewuster lichaam en geest worden hierin getraind.

Kracht & flexibiliteit.

Het koude bad (ijswater) kent vele toepassingen, vanuit gewenning (natuurlijke en ongeforceerd) gaan we leren het aderengestel op bewuste manier sterker te maken, daarmede direct het hart te ontlasten en mede te versterken! Kortom lichaamsversterkende oefeningen, waarin geest, het zenuwstelsel en immuunsysteem direct betrokken worden, telkens weer.

Wim Hof (de Iceman) legt de deelnemers de principes van het prestatievermogen en het beste uit de mens te halen, op heldere manier uit. Deze fysiologische principes zijn wetenschappelijk onderzocht, en als zodanig niet alleen getoetst, maar als bijzonder gebleken. Deze principes betreffen, het zenuwstelsel, immuunsysteem, hart, circulatie en geest. Zodra deze één worden is gebleken dat het prestatievermogen niet alleen resultaten betreft (geweldig) maar ook een bewuste controle van het eigen vermogen geeft.

Het is maar wat je als bedrijf en of mens wilt.

 

Zie voor meer info: Innerfire/bedrijven